FENCEBOX

TIJDELIJK HEKWERK

Taal:Nederlands Taal:Engels Taal:Frans Taal:Duits

FenceBox oprolbaar systeem

Overzicht

  1. De gebruikelijke hekwerken en de nadelen hiervan.
  2. Het systeem “FenceBox“
  3. De werking en technische uitleg van de FenceBox.
  4. De mobiele versie van de FenceBox.
  5. De stationaire versie van de FenceBox.
  6. Het gaas (wire mesh)
  7. Toegangsdeuren.

 

7. Toegangsdeuren

Er zijn verschillende varianten van toegangsdeuren die met de FenceBox te combineren zijn. Alle deuren zijn specifiek voor het systeem ontwikkelt, op het moment dat de behoefte is aan een toegangsdeur is deze zeer makkelijk te plaatsen als adapter aan de FenceBox. Het gebruik van deze deuren garandeert weer de flexibiliteit en mobiliteit.

Vaste personen toegangsdeur.


Deze deur, met een breedte van 1,10 meter en een hoogte van 2,20 meter, is makkelijk aan de FenceBox te hangen. De schoot van het slot valt in het stalen kozijn dat een geheel wordt met de FenceBox.
De deur kan gezamenlijk met de box getransporteerd worden. Door het gebruik van staal matten past de deur ook optisch bij het gaas van de FenceBox.

Vaste voertuigdeur.


Ook deze deur, met een breedte van 2,30 meter, kan zeer gemakkelijk aan de zijkant van de box gehangen worden. Transport is ook hier weer eenvoudig te combineren. Deze deur draait beide kanten op. De vulling van de deur is ook hier van verzinkte staal matten, die optisch zeer goed bij het gaas passen. De deur kan gemakkelijk aan weerskanten gesloten als geopend worden.

De deurbox.
Deze speciale deur bestaat uit een separate box met een afmeting van 40 x 40 centimeter en wordt gemakkelijk aan de zijde van de FenceBox gehangen. In de box bevindt zich de opgerolde deur, deze kan vervolgens over een breedte van 4 meter worden uitgetrokken. Een veer zorgt er voor dat de deur zich vanzelf weer oprolt. Het einde van deze deur past op elke box of speciale adapter. Deze deur is zeer geschikt als nooduitgang, de deur blijft in de regel gesloten, maar kan in bepaalde situaties zeer snel geopend worden.